Posted by : Unknown sâmbătă, 11 martie 2017


  Descriere: Harap alb este o frumoasă poveste despre un împărat care avea trei fii
Acesta fiind informat de fratele său împărat în altă împărăţie să trimeată unul din fii săi, săi conducă împărăţia el fiind prea bătrân şi neputincios.
După încercarea de a pleca primi doi fii care de frica unui urs nu au putut ajunge la unchiul lor şi sau întors ruşinaţi la palat.
Harap alb cel deal treilea fiu al împăratului îndemnat de o băbuţă vru saşi încerce şi el norocul şi reuşi după nenumărate probleme pe care la întâlni în drumul său.
Urmăriţi această poveste foarte frumoasă şi descoperiţi ce a păţit Harap alb în drumul său.





Blogul Canteceledeleagan. Blogspot.com este un blog cu cântece, poezii, joculeţe, fise de lucru, plânse de colorat şi altele dedicat copiilor, părinţilor şi bunicilor. Povestea lui Harap alb   a fost adăugat pe data de 11 Martie  2017. şI face parte din categoria Povesti pentru copii. Vă aşteptam cu drag să reveniţI pe blogul Canteceledeleagan. Blogspot.com în fiecare zi pentru a vedea ce noutăţI am mai adăugat pe blog. Aşteptam comentariile şI părerile dumneavoastră pe blog sau pe Facebook.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © Cantecele si jocuri de copii mari si mici - Blogger Templates - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -